Fara evenimente


Salut,

Am intrat doar sa scriu ca astazi nu s-a prea intamplat nimic in spital. De fapt, nimic, nimic. M-am uitat la serial si am tot schimbat tema blogului. Pana la urma am revenit la cea initiala. A fost un fel de zi pierduta. Dar pierduta cu folos. E un non-sens, dar cu un fel de sens pentru mine – sper ca sunt mai aproape de iesirea din spital. Nu prea e fun sa scriu, caci nu-mi vin idei daca nu s-a intamplat nimic.

Hai sa scriu despre ce nu s-a intamplat astazi. N-am muncit aproape deloc la blog, pentru ca mi-a fost un pic lene. Nu mi-am taiat unghiile de la manute, pentru ca mi-a fost lene de fiecare data sa ma intind dupa gentuta cu cosmetice. De asemenea nu am pus la locul lor in mapa analizele de sange de ieri si de astazi. Iata alte motive sa o consider o zi pierduta.

Am un singur motiv sa nu o consider pierduta – m-am jucat Monopoly. Pentru ca reteaua spitalului este f securizata, sau au un admin nu prea priceput care a preferat sa inchida toate porturile si majoritatea serviciilor, nu ma pot conecta la VPN-ul de la serviciu, nu ma pot juca Counter Strike, desi fiiind pe wireless nu cred ca puteam oricum, si nu pot scoate filme de pe vreun site de torrente din Romania. Asta este. In  situatia data ma joc Monopoly intr-un joc flash, pe net. Ma uit si la serialele pe care le am pe laptop, desi le parcurg intr-un mod ametitor de rapid. Am inceput sa le vad cu pauze, ca sa nu se termine inainte sa ies din camera asta.

Si mai am inca un motiv – astazi am invatat sa spun datele si zilele saptamanii in germana de la Herr Tobler. Mai am inca pana traduc ce-mi da Cezar (stie si el ca exagereaza), dar nu prea mult. In curand o sa vorbesc cursiv. Ma gandesc ca ar trebui sa ma tin macar de o limba pana la capat. Cu franceza, maghiara sau spaniola nu a prea mers. Macar cu germana sa ma tin de cuvant c-o invat, caci in fond este cea mai melodioasa :))

Somn usor si o saptamana usoara si distractiva,

Advertisements

About Cioini

28 years old, funny :)
This entry was posted in fara categorie - stuff general. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fara evenimente

  1. simona a says:

    daca vrei sa te tii “de o limba” pana la capat si sa glasuiesti mult si bine in cea mai melodioasa nemteasca , propun ; maine sa nu sari in limba cand intra nenea doctorul…daca o fracturezi?….somn usor !!! a…sa nu uit: sa-ti creasca !!

  2. Cezar says:

    Cezar exagereaza intotdeauna, right! Si apropo de tinut, poate imi dai inapoi manualele de spaniola, cand iti voi da metoda de la Goethe 🙂 Si de asta poate te tii…exersam impreuna. Si daca te plictisesti, iti dau un contract de consultanta de tradus (germana-romana), o sa am nevoie de el prin martie. Macar partea de disclaimer si tot o sa te tina ocupat pana de Paste 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s