High on life


Am auzit replica asta in ep 13 din seria 3 din Two and a Half Men, cand Charlie crede ca a gasit femeia vietii sale. Foarte interesant spus, si cred ca toti am patit-o, nu numai cand am gasit femeia sau barbatul vietii sau cand am crezut ca l-am gasit sau am gasit-o, dar poate intr-o dimineata in care soarele ne batea in geam si nu aveam program sau aveam de facut ceva placut, si tot ce se intampla in jurul nostru parea ca se intampla pentru noi, cand tot ce faceam iesea bine, si toata lumea era draguta cu noi, cu mine sau cu tine 🙂 E haios s-o vad intr-un film, pentru ca eu n-am mai patit-o de mult :)) Tocmai mi-a stricat ce vroiam sa scriu un doctor, care a zis ca o sa mi se faca o transfuzie, pentru ca stau cam prost cu valorile analizelor de sange… Cred ca daca nu-mi faceau analize astazi ma lasau in pace. Sunt prea organizati, dar pe termen lung cred ca-mi face bine ca sunt organizati 🙂 O sa ma uit iar la serial cat timp picura sangele, nu ca-n filme si un pic mai artificial parca – are culoare de suc de zmeura proaspat. Si cum stiu de la parintii mei ca sucurile proaspete sunt bune… Ar trebui sa-mi placa si asta.

Hai sa vorbim despre altceva acum, nu despre dispozitia mea stricata cam usor. Cum petreceti finalurile astea de saptamana, cand se apropie sezonul de schi, sarbatorile?

Eu sper sa ies de aici sa pot ajunge sa iau cadouri 🙂 Ar cam trebui, pentru ca de multe ori uit, dar de data asta am notat in agenda.

Have fun, keep the loved ones close,

Advertisements

About Cioini

28 years old, funny :)
This entry was posted in povesti din spital. Bookmark the permalink.

3 Responses to High on life

  1. simona a says:

    Cred ca tu vei fi cel mai dragutz cadou cand vei veni acasica !! si sa sti ca tot Bucurestiul te asteapta (am vazut eu joi seara) cu luminitze galbene, rosii, movuletze, albastre, albe
    ( cam multe culori daca ma intrebi pe mine !!) Asta cu pregatitul pt sarbatori eu nu iti spun, pentru ca iarna e cah pentru mine !! spor la crescut cifre in analize !!

  2. Am citit despre ceea ce ai scris in acest post al tau si imi place. Continua tot asa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s