cioini.wordpress.com


Salut,

Am mutat o gramada din continutul blog-ului de aici catre blogul cioini.wordpress.com. Acum trebuie sa va conving sa cititi aici, desi acomodarea cu noul format nu e usoara ๐Ÿ™‚ Nici pentru mine nu este usor, dar template-ul de aici are mult mai multe optiuni si interactioneaza mult mai bine cu coduri independente – te simti mai Admin, ce mai incolo si’ncoace ๐Ÿ™‚ Am pus pozele mai usor, urcate direct in spatiul lor de hosting, nu ca pe blogspot urcate pe un cont gratuit de pe vreun alt site. Nu zic ca e rau acolo, dar e mai bine aici. Si in fond trebuie sa evoluam. Mie imi pare rau ca am evoluat spre alt site mama asa de curand dupa ce am pornit la drum. Dar mai bine mai devreme decat mai tarziu. Sper sa va placa – inca o chestie care ma face mai admin, cel putin din punctul de vedere al cuiva care n-a prea hotarat in viata lui nici pentru el, daramite pentru altcineva – comentariile imi vin spre aprobare inainte sa apara pe site :)) Ataaat. ๐Ÿ™‚ O sa fiu tata lor, ce mai.

Sa va spun ce am mai facut astazi… Nimic. Ma tot concentrez sa-mi creasca leucocitele, dar nu ma concentrez destul. Ieri aveam 620 si astazi am 750. Halal concentrare. Din pacate stau tot week-end-ul aici si nu mai am decat 3 serii din Two and a Half Men. E foarte tare serialul. Sunt unele replici de agatat destul de bune ๐Ÿ™‚ Daca venea vreo fata cu ele la mine, cadeam in plasa :))

Si inca ceva – am intalnit una dintre cele mai organizate femei din viata mea. Si cea mai tare chestie este ca e de varsta mea ๐Ÿ™‚ Am intalnit-o doar virtual, dar Cosmin a zis ca asa e si in realitate. M-am intalnit cu ea in real life prin el ๐Ÿ™‚ Un pic agitata, dar f organizata. Uimitor. Si are o gramada de activitati: face braduti pt copii, are un fel de post radio online, are site, are si slujba si nu in ultimul rand ajuta oameni cu probleme ca a mea, cu sfaturi, contacte, organizare si imbarbatare. In ultimele zile am intalnit o multime de oameni dezinteresati. Unii ajuta copii, familii fara posibilitati, altii ajuta oameni cu probleme de sanatate sa obtina bani de la stat pentru a-si rezolva problemele in sisteme medicale din afara, cu mai multe posibilitati de tratament.ย  Mi-a venit o singura locutiune in minte: oameni buni. Cred ca asta spune tot.

Ma duc sa mai pieptan un pic blogul nou si sa postez postarea postata acolo si aici – repetitie enervanta ๐Ÿ™‚

Salutari,

Advertisements

About Cioini

28 years old, funny :)
This entry was posted in povesti din spital. Bookmark the permalink.

One Response to cioini.wordpress.com

  1. Masaj erotic says:

    Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s