Postare noua pentru joi


Salut,

Am aflat ca nu-mi dau inca drumul de aici – doctorul a spus ca poate luni, daca am analizele stabile peste week-end. E totusi dragut ca la pensiune aici, cu servicii incluse (nu va ganditi la prostioare), numai ca e un pic cam scump. Trebuie sa ma concentrez sa-mi creasca leucocitele sau macar sa ramana la o valoare decenta – acum am 620 :( E un pic prea pic.
Toata dimineata am facut 3 bannere in Paint si pe un site de facut bannere gratis, dar fara prea multe optiuni. Am descoperit ca si Microsoft Office Picture Manager poate sa micsoreze poze/bannere, dar doar pastrand proportiile. Si daca eu vreau sa intind imaginea? Cred ca mai am de citit, poate nu am cautat pe unde trebuie. Oricum cu prima ocazie ii instalez si eu Photoshop-ul. Dupa ce-l instalez, macar n-o sa mai fiu frustrat ca nu stie programul ceva, ci o sa fiu pentru ca nu stiu eu :))

Am uitat sa va spun ca a plecat Wolfgang ieri din spital si am ramas doar cu Herr Tobbler (am uitat prenumele), dar care e comunicativ si mi-a scris pe o foaie cum se compun numerele si care sunt alea din care se compun cele compuse. Asta repetitie :)) Am primit de la un prieten si un blog despre cum pot invata germana rapid. In cateva zile cred ca o sa vorbesc cursiv :)) In locul lui Wolfgang a venit un om mai in varsta, pe care nu stiu cum il cheama, dar numele de familie este pe usa salonului – cand mai ies o sa ma uit. Acum sforaie si e galagios – poate nu ma uit cum il cheama pe usa :))

Astazi n-am avut decat 4 pastile de luat dimineata: una fungicida (anti-ciuperci sau anti-infectii din cauza unor agenti fungici – sper sa fie corect gramatical, desi suna fortat un pic), un antibiotic, una anti-inflamatorie si una nu stiu pentru ce 🙂 Aia a fost cea mai buna la gust. Poate era doar un mini-drops.

Fug sa mananc masa de pranz caci am deja o ora de cand au adus-o si eu navighez pe net. Pamaaant 🙂 De fapt: Pauzaaa. Same meaning.

Spor si realizari,

Advertisements

About Cioini

28 years old, funny :)
This entry was posted in povesti din spital. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s