Veste aiurea de primit dimineata :)


Scriu mai devreme astazi, pentru ca tocmai am primit o veste, dupa cum zice si titlul postului, cam aiurea de primit dimineata, pentru ca are potentialul sa strice cheful pentru toata ziua. Dar asta este daca vizita doctorilor este dimineata – poate reusesc o rascoala administrativa si primim vestile proaste seara ca sa dormim si sa le uitam pana a doua zi, si cele bune dimineata ca sa avem o zi mai buna dupa.
Tocmai am aflat de la doctorul curant ca maduva mea, pentru care am facut o punctie osoasa acum cateva zile, este afectata in proportie de 80%. O sa incerc sa scanez sau sa transcriu, si apoi sa traduc rezultatele acestei biopsii si sa le urc pe Picasa (puteti ajunge la poze sau la documente dand click pe cele doua slideshow-uri gen diapozitive din partea dreapta a paginii), care m-a ingrijorat un pic – acum 1 luna si ceva maduva mea era inca buna pentru autotransplant (din pacate nu stiu in ce proportie era si atunci afectata, dar incerc sa aflu, sa vad cam car e cresterea acestui procent). Totusi pe langa fatul ca e afectata intr-o proportie mare aceasta maduva, nu se schimba mare lucru in starea mea – tot catre transplant ma indrept, doar ca acum s-ar putea sa ma indrept mai repede.

Ei, asta este. Nu putem avea vesti bune in fiecare zi, totul e ca alea pe care le consideram a fi proaste sa ne fie indiferente sau sa nu fim constienti de cat de grave sunt 🙂 Eu o sa ignor procentul de 80%. In fond am si 20% maduva buna – nu-s rau chiar de tot pana in maduva oaselor 🙂

Fug sa transcriu in germana rezultatul histopatologic al ganglionul si apoi rezultatul biopsiei maduvei osoase, si apoi incerc sa le traduc cu vreun translator de pe internet 🙂 O sa fie distractiv cand o sa-l rog pe colegul de salon sa-mi verifice traducerea – am un coleg de salon foarte simpatic, cu prenumele de Wolfgang ca Mozart (doar suntem in Austria), care invata engleza stand cu mine in salon. Stand cu el in salon incep si eu sa invat cuvinte disparate in germana – acum stiu sa spun pofta buna 😀

Am fugit la scris in germana :)) Revin dupa masa de pranz cu o postare normala – asta a fost un eveniment scos din context.

Advertisements

About Cioini

28 years old, funny :)
This entry was posted in povesti din spital. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s